6. October 2019.

Kampovi nemačkog jezika za decu i tinejdžere u Berlinu

Berlin camps

.

GLS je superstar škola nemačkog jezika u Berlinu sa preko 30 godina tradicije. Svake godine kroz GLS letnje kampove za mlade uzrasta od 7 do 18 godina prođe više od 1.200 polaznika iz čak 60 zemalja. Budi i ti deo ove priče!

Pripremili smo vam čak 5 GLS kampova za mlade u Berlinu i okolini, a sve ih odlikuje jasna struktura dana, kvalitetna nastava nemačkog (ili engleskog jezika na kampu Berlin Young & Fun), internacionalne grupe i razredi, bogat program sportova, ekskurzija i kreativnih aktivnosti, zabava u večernjim satima, smeštaj na kampusu i puni pansioni.

 UPIŠITE BILO KOJI GLS KAMP NEMAČKOG JEZIKA DO 31. OKTOBRA I POKLANJAMO VAM POPUST OD 100 EUR!

Prijavite se za letnji kamp nemačkog jezika u Berlinu ili zakažite konsultacije popunjavanjem formulara u dnu strane.

U nastavku teksta dajemo vam pregled kampova u Berlinu:

🙂 Berlin Water Sports, za uzrast od 13 do 17 godina; za ljubitelje aktivnog odmora i sportova na vodi.

🙂 Berlin College, za uzrast od 16 do 18 godina; za odgovorne i zrele tinejdžere, bez supervizije.

🙂 Berlin Young & Fun, za uzrast od 7 do 14 godina; bezbedno i mirno okruženje sa visokim komforom za najmlađe kampere.

🙂 Berlin Westend, za uzrast od 14 do 17 godina; akademski intenzivan kurs za sve koji žele brz napredak u znanju nemačkog

🙂 Berlin Villa, za uzrast od 16 do 17 godina; ekskluzivna lokacija u centranoj berlinskoj vili, mali broj polaznika

Kamp nemačkog jezika u Berlinu za mlade od 13 do 17 godina

Letnji kamp Berlin Watersports nalazi se nadomak Berlina, na obali jezera Wolzig, i fantastičan je spoj sportova na vodi i usavršavanja nemačkog u mirnom, zelenom i bezbednom okruženju. Kosmopolitski Berlin sa svojim muzejima, zabavom i šopingom je udaljen samo 30 km. Jezero ima svoju marinu i fenomenalne uslove za sve vrste sportova na vodi. 

Dodatna pogodnost: kamp u velikom broju pohađaju školska deca iz Nemačke pa nakon odvojenih dnevnih, svi zajedno učestvuju u večernjim aktivnostima kao što su DJ žurke i disko večeri. 

Na slici ispod nalaze se najvažnije informacije o kampu Berlin Water Sports, kao i primer jedne nedelje sa nastavom i aktivnostima. 

Trajanje kampa: od 28. juna do 2. avgusta 2020.

Cene: 1 nedelja 1.130 EUR, 2 nedelje 1.980 EUR, 3 nedelje 2.910 EUR, dodatna nedelja 930 EUR

Prijavite se za letnji kamp nemačkog jezika u Berlinu ili zakažite konsultacije popunjavanjem formulara u dnu strane.

U cenu je uključeno: 20 časova nemačkog jezika nedeljno u grupama do 12 polaznika, 2 aktivnosti dnevno (surfovanje, vožnja kanua, plivanje) na samom kampusu ili u neposrednoj blizini, 2 ekskurzije nedeljno u centar Berlina, smeštaj na kampusu u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, puni pansioni, svi troškovi transporta i ulaznice za aktivnosti, dolazni i odlazni aerodromski transferi nedeljom između 8 ujutru i 10 uveče, osiguranje (zdravstveno, prtljag, od odgovornosti), 24-časovni nadzor od strane GLS osoblja na kampusu.

U cenu nisu uključeni: troškovi avio ili drugog prevoza do Berlina, transferi van naglašenog vremena.

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

 

Prijavite se za letnji kamp nemačkog jezika u Berlinu ili zakažite konsultacije popunjavanjem formulara u dnu strane.

Kamp nemačkog jezika za uzrast od 16 do 18 godina

Kamp Berlin College smešten je na samom GLS kampusu u centru Berlina i namenjen je samostalnim i zrelim tinejdžerima kojima nije potreban nadzor. Osoblje škole je uvek prisutno na kampusu i na raspolaganju polaznicima koji imaju slobodu da samostalno ili sa drugarima iz škole istražuju Berlin.

Na slici ispod nalaze se najvažnije informacije o kampu Berlin College. 

Trajanje kampa: od 21. juna do 16. avgusta 2020. Potpuni početnici mogu se uključiti 1., 15. i 29. jula.

Cene: 1 nedelja 970 EUR, 2 nedelje 1.680 EUR, 3 nedelje 2.490 EUR, dodatna nedelja 810 EUR

U cenu je uključeno: 20 časova nemačkog jezika nedeljno u poslepodnevnoj smeni u grupama do 12 polaznika, 2 aktivnosti dnevno sa uključenim ulaznicama, 1 celodnevna ekskurzija nedeljno van Berlina, smeštaj na kampusu u četvorokrevetnim ili petokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom,  polupansion (doručak i večera), dolazni i odlazni aerodromski transferi nedeljom između 8 ujutru i 10 uveče, osiguranje (zdravstveno, prtljag, od odgovornosti).

U cenu nije uključeno: troškovi avio ili drugog prevoza do Berlina, troškovi javnog prevoza u Berlinu (2-4 nedelje koštoji između 60EUR i 80 EUR), aerodromski transferi van naglašenog vremena (doplata 80 EUR).

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

 

Prijavite se za letnji kamp nemačkog jezika u Berlinu ili zakažite konsultacije popunjavanjem formulara u dnu strane.

Kamp nemačkog ili engleskog jezika za uzrast od 7 do 14 godina

Kao što mu ime kaže, Berlin Young & Fun idealan je kamp za mlađe polaznike zbog svoje mirne i bezbedne lokacije na jezeru Zeuthen u predgrađu Berlina. Smeštaj je komforan, a zanimljivo je da je ovaj kamp popularan među nemačkom decom koja ga svake godine posečuju u velikom broju.

Boravak se može dodatno obogatiti sportskim sadržajima kao što su tenis i jedrenje, tri puta nedeljno po 90 minuta, uz doplatu na nedeljnom nivou.

Trajanje kampa: od 21. juna do 16. avgusta 2020. Polazak i povratak nedeljom.

Cene: 1 nedelja 910 EUR, 2 nedelje 1.580 EUR, 3 nedelje 2.320 EUR, dodatna nedelja 760 EUR

U cenu je uključeno: 15 časova nemačkog jezika nedeljno u grupama do 12 polaznika, 3 aktivnosti dnevno sa uključenim ulaznicama, 2 ekskurzije nedeljno u Berlin, smeštaj na kampusu u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, pun pansion,  24-časovni nadzor od strane GLS osoblja, dolazni i odlazni aerodromski transferi nedeljom između 8 ujutru i 10 uveče, osiguranje (zdravstveno, prtljag, od odgovornosti).

U cenu nije uključeno: troškovi avio ili drugog prevoza do Berlina, aerodromski transferi van naglašenog vremena (doplata 100 EUR).

Doplata za tenis ili jedrenje: 90 EUR nedeljno.

Prijavite se za letnji kamp nemačkog jezika u Berlinu ili zakažite konsultacije popunjavanjem formulara u dnu strane.

Kamp nemačkog jezika za uzrast od 16 i 17 godina

Sa kapacitetom od svega 40 polaznika i ekskluzivnom lokacijom na Kurfurstndamm aveniji, kamp Berlin Villa je najekskluzivniji.

Slika dole pruža najvažnije informacije o organizaciji nastave, smeštaju i aktivnosti na Berlin Villa kampu.

.Trajanje kampa: od 28. juna do 9. avgusta 2020. Polazak i povratak nedeljom.

Cene: 1 nedelja 970 EUR, 2 nedelje 1.680 EUR, 3 nedelje 2.490 EUR, dodatna nedelja 810 EUR

U cenu je uključeno: 20 časova nemačkog jezika nedeljno u grupama do 12 polaznika, 2 aktivnosti dnevno sa uključenim ulaznicama, 1 celodnevna ekskurzija nedeljno van Berlina, smeštaj na kampusu u trokrevetnim, četvorokrevetnim ili petokrevetnim sobama sa spratnim kupatilom,  pun pansion, dolazni i odlazni aerodromski transferi nedeljom između 8 ujutru i 10 uveče, osiguranje (zdravstveno, prtljag, od odgovornosti), 24-časovni nadzor GLS osoblja.

U cenu nije uključeno: troškovi avio ili drugog prevoza do Berlina, troškovi javnog prevoza u Berlinu (2-4 nedelje koštoji između 60 EUR i 80 EUR), aerodromski transferi van naglašenog vremena (doplata 80 EUR).

Kamp nemačkog jezika za uzrast od 14 do 17 godina

Berlin Westend kamp je kreiran za ambiciozne i vredne polaznike koji žele veći broj časova i brz napredak, i koji vole kvalitetan provod. Postoje dve opcije od 4 ili 5 časova nemačkog dnevno, a prema znanju đaci se grupišu u 4 nivoa: početnji, osnovni, srednji i viši.

Nalazi se u blizini Olimpjiskog stadiona i odlikuje ga komforan smeštaj: sobe su dvokrevetne sa sopstvenim kupatilom.

Osnovne informacije o ovom kampu predstavljene su na slici dole.

Trajanje kampa: od 28. juna do 9. avgusta 2020. Polazak i povratak nedeljom.

Cene za program od 20 časova nedeljno (4 časa dnevno): 1 nedelja 1.060 EUR, 2 nedelje 1.850 EUR, 3 nedelje 2.720 EUR, dodatna nedelja 870 EUR

Cene za program od 25 časova nedeljno (5 časa dnevno): 1 nedelja 1.120 EUR, 2 nedelje 1.940 EUR, 3 nedelje 2.860 EUR, dodatna nedelja 920 EUR

U cenu je uključeno: 20 ili 25 časova nemačkog jezika nedeljno u grupama do 12 polaznika, 2 aktivnosti dnevno sa uključenim ulaznicama, 1 celodnevna ekskurzija nedeljno van Berlina, smeštaj na kampusu u dvokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom,  pun pansion, dolazni i odlazni aerodromski transferi nedeljom između 8 ujutru i 10 uveče, osiguranje (zdravstveno, prtljag, od odgovornosti), 24-časovni nadzor GLS osoblja.

U cenu nije uključeno: troškovi avio ili drugog prevoza do Berlina, troškovi javnog prevoza u Berlinu (2-4 nedelje koštoji između 60EUR i 80 EUR), aerodromski transferi van naglašenog vremena (doplata 80 EUR).

Prijavite se za letnji kamp nemačkog jezika u Berlinu ili zakažite konsultacije:

Moji podaci

 

Želim da:

 

Potvrda i slanje

!--