Kurs engleskog jezika u Londonu

London Academia

St Giles College London Highgate

U Londonu postoji mnogo škola jezika, ali malo njih se može pohvaliti uspehom, kvalitetom i tradicijom kao St Giles International.

U pitanju je porodični biznis sa tradicijom dužom od 60 godina, koji je od jedne škole u centru Londona narastao na grupaciju od 6 velikih centara u Velikoj Britaniji – dva u Londonu, zatim u Kembridžu, Brajtonu i Istbornu, kao i školu u Vankuveru.

Ovde vam predstavljamo St Giles školu u zelenoj rezidencijalnoj londonskoj četvrti Hajgejt, omiljenu među našim polaznicima koji zele da su u Londonu, ali da izbegnu gužve i gradski saobraćaj.

St Giles London Highgate

O školi

St Giles London Highgate

Idealna škola za sve koji žele da kombinuju učenje engleskog u zelenoj, mirnoj i bogatoj rezidencijalnoj četvrti Londona a da im čari metropole budu na svega 20 minuta metroom.

St Giles koledž u Hajgejtu je srednje veličine što omogućava bolju povezanost polaznika i osoblja i garantuje lični pristup i posvećenost potrebama svakog polaznika.

Škola je smeštena u prelepoj vili tradicionalne britanske arhitekture, a poseduje veliku baštu koja se terasasto spušta od zadnjeg ulaza i gde polaznici rado borave i druže se pre i posle časova. 

Ovaj koledž mogu da pohađaju polaznici već od 14 godina starosti, i za njih se pravi poseban program nastave i organizovanog razgledanja znamenitosti Londona.

Pored opšteg i poslovnog engleskog jezika, koledž sa velikim uspehom već decenijama organizuje kurseve za nastavnike engleskog jezika – Cambridge CELTA (full-time) i TEC, Teachers of English Course.

Saradnja Academije i St Giles-a

Academia Languages & Communication partner je St Giles koledža još od 1997. Godine.

Tokom nedavne posete Londonu Jasmina Sarić, osnivač Academije, imala je srdačan radni sastanak sa Endijem Gaskinsom, direktorom škole u Hajgejtu.

Tom prilikom potvrđeni su odlični partnerski odnosi dveju institucija i dogovorene posebne pogodnosti za polaznike programa koje šalje Academia. 

Poseban pomak u saradnji dogovoren je u oblasti specijalizovanih letnjih programa za mlade uzrasta od 14 do 18 godina, kao što je Harry Potter kurs engleskog.

Academia je sertifikovan studentski savetnik i agent za Ujedinjeno Kraljevstvo registrovan od strane British Council-a, Licenca broj 21244, kao i registrovani agent škola i koledža koje zastupa. To konkretno znači da smo lično obišli škole i do detalja upoznati s programima i uslugama. Školarine i cene ostalih usluga ne uvećavamo, transparentne su i ne postoje skriveni troškovi. Kada sarađuju s nama, naši klijenti direktno sarađuju sa odabranim školama i koledžima.

Kursevi engleskog jezika

Opšti engleski u grupi u prepodnevnim ili poslepodnevnim satima, standardno 20 časova nedeljno, tj. 4 časa od po 50 minuta dnevno.

Pripreme za polaganje Cambridge ispita ili IELTS testa.

Opšti engleski u grupi za juniore starosti 14-15 godina; ponekad u ovim grupama budu i tinejdžeri starosti 16 i 17 godina.  U cenu ovog kursa ulaze i 3 poslepodnevne aktivnosti nedeljno, kao što su organizovano razgledanje Londona ili bavljenje sportom. Smeštaj za polaznike starosti 14 i 15 godina mora biti u porodicama.

Za profesore engleskog jezika tu su Cambridge CELTA i Teachers of English TEC kurs.

Smeštaj

Pored smeštaja u porodici (koji je obavezan za polaznike starosti 14 i 15 godina), na raspolaganju su vam studentske rezidencije.

Želiš da se prijaviš za kurs engleskog u Londonu?

Imaš pitanje za nas?

Popuni formular i očekuj naš odgovor.