Letnji kurs konverzacije na engleskom

Letnji konverzacijski kurs engleskog

Online grupni kurs sa predavačem za sve vas koji tražite praktična znanja i brze rezultate. 

6 nedelja za sticanje rutine i sigurnosti u govoru, za tečno i lagano pronalaženje pravih reči i izraza u svakodnevnim situacijama.

Progovori odmah uz stručno i sigurno vodjstvo iskusnih predavača. 

Ako...

…ste već prošli razne kurseve i razumete engeski, ali nikako da ga progovorite

…vam nedostaje rutina u konverzaciji

…ne možete da se setite odgovarajuće reči ili izraza u datoj situaciji

…imate blokadu da pričate na engleskom 

onda je ovo pravi kurs za vas.

Sadržaj i trajanje kursa

Bildovanje vokabulara i vežbanje, vežbanje, vežbanje

Kurs se sastoji od učenja korisnih a prirodnih konverzacionih fraza koje vam koriste u velikom broju životnih ili poslovnih situacija, i pričaonica: uz mnoštvo zabavnih tema i sa super korisnim templatima odmah i sigurno komunicirate na engleskom.

Nastava počinje 5. avgusta i traje 6 nedelja tokom kojih ćete imati 10 grupnih online časova i 2 pričaonice.  

Koliko košta kurs i šta je uključeno u cenu

CENA KURSA DO 10. JULA JE €120.
CENA KURSA NAKON 10. JULA JE €300.

Kurs se sastoji od 10 grupnih online časova i 2 pričaonice. U cenu je uključen i završni sertifikat na srpskom i engleskom jeziku, sa tačno naznačenim nivoom u skladu sa skalom Saveta Evrope, kao i kompletan nastavni materijal.

pokloni za polaznike koji se prijave do 1. jula

1 gratis pričaonica
Ilustrovani rečnik frazalnih glagola

prijavi se odmah i rezerviši svoje mesto + poklone do 10. jula!

Academia Languages & Communication

Academia Langugaes & Communication je osnovana 1997. godine, i jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji.

O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije. Academia je sertifikovan Cambridge Exam pripremni centar, licenca broj RSPC000084, dugogodišnji partner Britanskog Saveta u Advantage programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma.

Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu. Akademija je Aptis testing centar.

Kao dugogodišnji savetnik za školovanje i usavršavanje u inostranstvu, Jasmina Sarić je licenciran British Council agent i obrazovni savetnik, licenca broj  21244.

U Privrednoj komori Srbije Akademija je regionalni predstavnik škola stranih jezika u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.

Nastavni kadar u Akademiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.