London Central – kursevi engleskog jezika

U Londonu postoji mnogo škola jezika, ali malo njih se može pohvaliti uspehom, kvalitetom i tradicijom kao St Giles International. U pitanju je porodični biznis sa tradicijom dužom od 60 godina, koji je od jedne škole u centru Londona narastao na grupaciju od 6 velikih centara u Velikoj Britaniji – dva u Londonu, zatim u Kembridžu, Brajtonu i Istbornu, kao i školu u Vankuveru.

St Giles College Central London

Smeštena u veličanstvenoj zgradi na par minuta hoda od Britnaskog muzeja, St Giles Central London je velika, dinamična škola sa čak 56 modernih učionica. Sve su oopremljene interaktivnim tablama, a na raspolaganju su vam centar za učenje (self-access study centre), biblioteka i knjižara, kafić i roof garden sa fenomenalnim pogledom na London.

U školi u svakom trenutku boravi 700 polaznika iz celog sveta, što je fantastična prilika za upoznavanje i druženje; donja uzrasna granica za upis je 16 godina, gornja ne postoji, a prosečna starost je oko 27-30 godina.

SMEŠTAJ U SAMOJ ŠKOLI. Ogromna prednost ovog centra je što polaznicima nudi mogućnost smeštaja u samoj zgradi.

Kursevi engleskog jezika

Opšti engleski u grupi u prepodnevnim ili poslepodnevnim satima, standardno 20 časova nedeljno, tj. 4 časa od po 50 minuta dnevno.

Pripreme za polaganje Cambridge ispita ili IELTS testa.

Platinum kursevi za poslovne ljude i korporacije, u mini grupi ili individualno, kao i kombinacija grupnih i individualnih časova.

Za profesore engleskog jezika tu su Cambridge CELTA i Teachers of English TEC kurs.

Smeštaj

Pored izuzetne prilike da boravite i pohađate nastavu u istoj zgradi u samom srcu Londona, na raspolaganju su vam studentski domovi, hoteli ili smeštaj u britanskoj porodici.