Nauči engleski – 30-dnevni izazov

Share

 

 

Kako izgleda izazov:

Svakodnevno tokom 30 dana od dana uplate u inbox dobijaš kratke, slikovito objašnjene lekcije potkrepljene primerima.

Sva objašnjenja su na srpskom. Nakon lekcije sledi vežba, a rezultate dobijaš odmah.

 

Kome je namenjen izazov?

Svima vama čiji je engleski između A2 i B2 nivoa i koji želite da ga osvežite, protresete, ponovite a i da naučite nešto novo. Proveri na kom nivou je tvoj engleski ovde.

 

Koliko košta 30-dnevni izazov?

Samo u junu, umesto redovne cene od 2.900 dinara, cena izazova je 1.800 dinara. To znači da svaka lekcija košta samo 60 dinara. Povoljno, zar ne? Prijavi se odmah i pokreni izazov!

 

Kako se prijavljujem za izazov?

Popuni Prijavu i uplati 1.800 dinara na račun škole Academia 160-517890-55, kao na slici dole. Kao poziv na broj stavi kontakt telefon.

Da li su sve lekcije gramatičke?

Naravno da ne. Ne čini engleski samo gramatika, naprotiv! Izazov je mešavina video lekcija, vežbi slušanja, gramatike, bildovanje rečnika i kratkih, zanimljivih tekstova.  Pogledaj ovde i ovde primer jedne od video lekcija iz izazova.

Da li dobijam sertifikat nakon završenog izazova?

Da, svi učesnici izazova dobijaju zvaničan sertifikat škole Academia na engleskom i srpskom jeziku.

Academia je škola sa 24 godine iskustva što se može proveriti uvidom u APR registar, sertifikovan Aptis centar British Council-a, sertifikovan Cambridge Exam pripremni centar, licenca broj RSPC000084. Sertifikat koji dobijaš validan je i zvaničan dokument. Dvojezičan je, na srpskom i engleskom jeziku, tako da može da se koristi globalno.

30-dnevni engleski izazov

 

 

Share
!--