Nauči engleski – 30-dnevni izazov

Share

Kako izgleda izazov:

Svakodnevno tokom 30 dana od dana uplate u inbox dobijaš kratke, slikovito objašnjene lekcije potkrepljene primerima.

Sva objašnjenja su na srpskom. Nakon lekcije sledi vežba, a rezultate dobijaš odmah.

Kome je namenjen izazov?

Svima vama čiji je engleski između A2 i B2 nivoa i koji želite da ga osvežite, protresete, ponovite a i da naučite nešto novo. Proveri na kom nivou je tvoj engleski ovde.

Da li dobijam sertifikat nakon završenog izazova?

Da, svi učesnici izazova dobijaju zvaničan sertifikat škole Academia na engleskom i srpskom jeziku.

Academia je škola sa 25 godina iskustva što se može proveriti uvidom u APR registar, sertifikovan Aptis centar British Council-a, sertifikovan Cambridge Exam pripremni centar, licenca broj RSPC000084. Sertifikat koji dobijaš validan je i zvaničan dokument. Dvojezičan je, na srpskom i engleskom jeziku, tako da može da se koristi globalno.

Koliko košta 30-dnevni izazov?

Cena kompletnog izazova koji se sastoji od 30 lekcija sa objašnjenjima na srpskom, originalnim audio i video materijalima, i praćenjem profesora od 4.900 dinara. To znači da svaka lekcija košta samo 160 dinara. Povoljno, zar ne? Prijavi se odmah i pokreni izazov!

Kako se prijavljujem za izazov?

Popuni Prijavu i uplati 4.900 dinara na račun škole Academia 160-517890-55, kao na slici dole. Kao poziv na broj stavi kontakt telefon.

Da li su sve lekcije gramatičke?

Naravno da ne. Ne čini engleski samo gramatika, naprotiv! Izazov je mešavina video lekcija, vežbi slušanja, gramatike, bildovanje rečnika i kratkih, zanimljivih tekstova.  Pogledaj ovde i ovde primer jedne od video lekcija iz izazova. Pogledaj video iz lekcije Shopping for Clothes:

Academia je škola sa 25 godina iskustva što se može proveriti uvidom u APR registar, sertifikovan Aptis centar British Council-a, sertifikovan Cambridge Exam pripremni centar, licenca broj RSPC000084. Naše iskustvo vaša je garancija kvaliteta.

30-dnevni engleski izazov

 

Share
!--