IELTS Open Day

[Best_Wordpress_Gallery id=”138″ gal_title=”ielts event”]

Razmišljaš o studijama u inostranstvu i treba ti položen IELTS ispit?

Obavezno nas poseti tokom Academijine IELTS Open Day manifestacije koja će se održati 25. januara od 12h do 19h u našoj školi u Beogradu, Kneza Miloša 6, II sprat, stan br. 5 i 23. januara od 12h do 18h u Academiji u Pančevu, Zmaj Jovina 11.

[Best_Wordpress_Gallery id=”139″ gal_title=”MINA I JOVANA IELTS”]

Šta te čeka?

Besplatan ulazni IELTS test, saveti i informacije u vezi sa odabirom modula Academic ili General, a zatim i pripremom i polaganjem IELTS-a.

Za sve koji tokom IELTS Open Day manifestacije upišu IELTS jednomesečni pripremni kurs ili individualnu pripremu, obezbedili smo atraktivne cene i popuste. 

Dobro pripremi sva pitanja, jer će tu biti i ekspertski tim naše partnerske organizacije Via Academica koja posreduje prilikom upisa i dobijanja stipendija za studije u inostranstvu. Via Academica je kompanija specijalizovana za akademsko i profesionalno vođenje koje rezultira uspešnim upisom studija u inostranstvu.

Za početak, informiši se o Academijinim IELTS jednomesečnim pripremnim kursevima, a ako imaš dodatna pitanja slobodno ih pošalji putem formulara dole:

Tvoji podaci

 

Potvrda i slanje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *