Kursevi mađarskog jezika za državljanstvo

Share

Upiši grupni kurs mađarskog jezika ili individualne časove 1-na-1 za državljanstvo.

Ne propusti šansu da postaneš građanin Evropske Unije. Prijavi se na kurs mađarskog jezika popunjavanjem prijave u dnu strane.

Mađarski jezik i mađarsko državljanstvo

Prema zakonu Republike Mađarske, koji je stupio na snagu 1.januara 2011. godine, sva zainteresovana lica, dakle i naši građani, koji mogu dokazati mađarsko poreklo putem krštenica, mogu aplicirati za dobijanje dvojnog – mađarskog državljanstva, a samim tim i mađarskog (EU) pasoša.

Grupni kurs traje 4 meseca i ima ukupan fond od 64 časa, a za postizanje istog cilja dovoljno je 32 individualna časa koje možeš pohađati u školi ili putem skajpa.

Ne propusti šansu da postaneš građanin Evropske Unije. Prijavi se na grupni ili individualni kurs mađarskog jezika popunjavanjem prijave u dnu strane.

Trajanje grupnog kursa: 4 meseca
Fond časova: 64×45 minuta
Termini grupne nastave: popodnevni i večernji
Dinamika nastave: 2 dolaska nedeljno po 90 minuta
Cena grupne nastave: 18.000 dinara, na 4 mesečne rate

ZA ISPLATU KURSA U CELOSTI POKLANJAMO 10% POPUSTA.

Materijal za rad: 800 dinara
Sertifikat: uračunat u cenu kursa
Koncept kursa: kurs je koncipiran kao priprema za intervju za dobijanje državljanstva
Predavači: predavači su diplomirani filolozi i maternji govornici mađarskog jezika

Prvi uslov zadovoljava puno naših građana, ali drugi je do sada bio praktično nepromostiva prepreka, a to je tečno znanje mađarskog jezika.


Naime, kada prikupite svu potrebnu dokumentaciju, potrebno je da zatražite termin u Ambasadi Mađarske u Beogradu ili u Generalnom konzulatu u Subotici. Po dobijanju termina, dolazite na razgovor kod službenika ambasade koji procenjuje vašu dokumentaciju i, naravno, znanje jezika. Ne postoji neki poseban test, već razgovor koji traje do 30 minuta, naravno, na mađarskom. Ako je sve u redu, službenik preuzima Vašu dokumentaciju i bićete pozvani za najviše šest meseci na svečanu dodelu državljanstva uz polaganje zakletve! Nakon toga predajete zahtev za pasoš, što je već potpuna formalnost, i dobijate ga u vrlo kratkom roku.

Prijava za kurs mađarskog jezika

 

 

Nauči osnovne mađarske reči i fraze
Share
!--