Online test i sertifikat engleskog i nemačkog jezika

Ako vam je za potrebe zapošljavanja ili napredovanja u karijeri potreban sertifikat i validna diploma respektabilne škole o znanju engleskog i nemačkog jezika, na pravom ste mestu.

Sve što treba da uradite je online test znanja na linku koji vam šaljemo nakon primljene uplate. Cena polaganja testa i izdavanja sertifikata je 3.950 dinara.

Academia je jedna od najstarijih i najvećih privatnih jezičkih škola u Srbiji. Naši sertifikati su dvojezični, priznati u zemlji i inostranstvu. 

Napomena: ako vam je potreban sertifikat za useljenje u drugu državu ili upis na studije u inostranstvu, proverite sa nadležnim institucijama koji sertifikat traže. Za nemački jezik najčešće se traži diploma Gete Instituta, a za upis na strane fakultete IELTS ispit.

Procedura za dobijanje Academijinog sertifikata u pdf formatu i originala koji šaljemo na naznačenu adresu je sledeća:

  1. Popunite formular u nastavku teksta
  2. Uplatite 3.950 dinara na račun škole Academia, Kosovska 28, Beograd. Broj računa škole je 160-517890-55. Kao poziv na broj navedite broj mobilnog telefona. Detaljne instrukcije su u nastavku teksta.
  3. Nakon primljene uplate poslaćemo vam link sa testom
  4. Rezultate testa i sertifikat u pdf formatu dobijate u roku od 24h, a original poštom u roku od 3 radna dana.

O Academiji

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

  • Academia je sertifikovan Kembridž pripremni centar, licenca broj RSPC000084.
  • Academia ima rejting Tier 1 Britanskog saveta u Addvantage® programu (ranije zlatni partner), njihov smo preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu.
  • Academia je Aptis testing centar.
  • U Privrednoj komori Srbije Academia je regionalni predstavnik škola stranih jezika u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
  • Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

Instrukcije za plaćanje

 

Prijava za online sertifikat

Prijava za online sertifikat

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *