Nemački jezik u Academiji

Share

 .

STARTER PAKET ZA UČENJE NEMAČKOG JEZIKA

Preuzmite ovde Academijin starter paket: u njemu ćete naći korisne nemačke fraze i izraze, osnove gramatike i naš izbor online rečnika, sajtova i aplikacija za učenje nemačkog.

.

POČNITE S UČENJEM ODMAH

 

Odaberite svoj program: individualne časove “jedan-na-jedan”, kurs u mini grupi ili super povoljan standardni kurs uz poseban promotivni popust od 10%. Ne oklevajte, 120 miliona ljudi govori nemački – budite jedan od njih. Prijavite se a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

 .

UPOZNAJTE NAŠ TIM GERMANISTA

 

KO SMO MI

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. Centar za online nastavu nalazi se u Kosovskoj 28 u Beogradu a škola u Pančevu raspolaže sa 6 moderno opremljenih učionica. Nastava se izvodi u klasičnim kabinetima i u medijateci sa interaktivnom tablom.

O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije. Partner smo Britanskog saveta u Addvantage® programu, registrovan Aptis testing centar i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma.

Academia je regionalni predstavnik južnobanatskih škola stranih jezika u Privrednoj komori Srbije, u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore. Predavači engleskog jezika su aktivni članovi udruženja ELTA, srpske Asocijacije profesora engleskog jezika.

Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

U svoje zadovoljne klijante ubrajamo nekoliko hiljada zadovoljnih polaznika kao i brojne kompanije i institucije poput Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine, Nacionalne službe za zapošljavanje, Gradske uprave Pančevo, Rafinerije Pančevo, Dunav osiguranje, Societe Generale banke, ProCredit banke, Zdravstvenog centra Južni Banat, JKP Zelenilo i mnoge druge. Utiske nekih od Academijinih polaznika možete pogledati na ovom linku.

Share