GLS škola nemačkog jezika (18+)

GLS je superstar škola nemačkog jezika u Berlinu sa preko 30 godina tradicije. Već 5 puta za redom izbrana je za najbolju školu nemačkog jezika u Evropi, u Japanu je proglašena za jednu od top 10 svetskih jezičkih škola, pa su joj kompanije poput Rolls Royce, Amnesty International, Fendi i Ebay poklonili poverenje. 

Kad je smeštaj u pitanju, stvarno možete da birate: u apartmanima na kampusu, hotelu Oderberger 4* (u vlasništvu škole), obližnjim studentskim domovima ili porodici.

Deo Berlina gde se nalazi škola zove se Prenzlauer Berg i važi za najšarmantniju berlinsku četvrt. Ima neku opuštenu, gotovo mediteransku atmosferu gde ljudi provode vreme u baštama mnogobrojnih kafića i restorana ili u Mauerparku, a svoju osobenost čuva u dizajnerskim, indie buticima, prodavnicama stripova, nedeljnim buvljim pijacama i uličnim tezgama i da, nikako ne smemo da  zaboravimo Hokey Pokey – najbolji sladoled u Berlinu.

U cenu standard paketa ulazi dvonedeljni grupni kurs nemačkog jezika (20 časova nedeljno, 4 časa svakog radnog dana), upis i registracija, ulazni test, nastavni materijali i sertifikat nakon završenog kursa, kao i smeštaj u apartmanu na samom kampusu u deljenoj sobi. Cena standard paketa je 1.039 eur.

U cenu premium paketa ulazi dvonedeljni grupni kurs nemačkog jezika (20 časova nedeljno, 4 časa svakog radnog dana), upis i registracija, ulazni test, nastavni materijali i sertifikat nakon završenog kursa, kao i smeštaj u apartmanu u hotelu Oderberger na kampusu. Cena premium paketa je 1.663 eur.

Zašto baš Academia?

Polaznici koji se prijave preko Academije za jezički program u Berlinu ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi škola i na račun same škole, a konsultacije i kontinuiranu podršku dobijate u Beogradu.

Academia je registrovani agent škola i koledža koje zastupa. To konkretno znači da smo lično obišli škole i do detalja upoznati s programima i uslugama. Školarine i cene ostalih usluga ne uvećavamo, transparentne su i ne postoje skriveni troškovi. Kada sarađuju s nama, naši klijenti direktno sarađuju sa odabranim školama i koledžima.

Popunite formular i prijavite se za kurs nemačkog jezika u Berlinu ili zakažite konsultacije:

Moji podaci

 

Želim da:

 

Potvrda i slanje