29. July 2019.

GLS škola nemačkog jezika za odrasle

Zašto GLS?

5 puta za redom izbrana za najbolju školu nemačkog jezika u Evropi.

U Japanu proglašena za jednu od 10 najboljih jezičkih škola na svetu.

GLS je superstar škola nemačkog jezika u Berlinu sa preko 30 godina tradicije. Već 5 puta za redom izbrana je za najbolju školu nemačkog jezika u Evropi, u Japanu je proglašena za jednu od top 10 svetskih jezičkih škola, pa su joj kompanije poput Rolls Royce, Amnesty International, Fendi i Ebay poklonili poverenje. 

Budi i ti deo ove priče!

Širok je izbor kurseva nemačkog u GLS-u: od opšteg i intenzivnog nemačkog, preko poslovnog nemačkog za menadžere i poslovne ljude, do priprema za polaganje TestDaF i telc ispita. Za mlade profesionalce i fantastično iskustvo, tu je i učenje jezika sa poslovnom praksom (neplaćeni internship) u najvećim berlinskim kompanijama.

Kad je smeštaj u pitanju, stvarno možete da birate: u apartmanima na kampusu, hotelu Oderberger 4* (u vlasništvu škole), obližnjim studentskim domovima ili porodici.

Deo Berlina gde se nalazi škola zove se Prenzlauer Berg i važi za najšarmantniju berlinsku četvrt. Ima neku opuštenu, gotovo mediteransku atmosferu gde ljudi provode vreme u baštama mnogobrojnih kafića i restorana ili u Mauerparku, a svoju osobenost čuva u dizajnerskim, indie buticima, prodavnicama stripova, nedeljnim buvljim pijacama i uličnim tezgama i da, nikako ne smemo da  zaboravimo Hokey Pokey – najbolji sladoled u Berlinu.

 

Zašto Academia?

Academia je obrazovni konsalting centar za škole jezika u inostranstvu i Work&Travel programe.

Academia je registrovani agent najprestižnijih svetskih jezičkih škola i koledža od 1997. godine.

 

Šta to konkretno znači? Šta klijent dobija?

a) Znači da smo lično obišli škole i smeštaje i do detalja upoznati s programima i uslugama

b) Školarine i cene ostalih usluga ne uvećavamo, transparentne su i ne postoje skriveni troškovi.

c) Kada sarađuju s nama, naši klijenti direktno sarađuju sa odabranim školama i koledžima.

Više o obrazovno konsalting centru Academiji saznajte ovde.

U nastavku vam dajemo primer troškova za dvonedeljni grupni kurs nemačkog jezika sa standardnim i Premium smeštajem; za sve ostale kombinacije kurseva i smeštaja obratite nam se na office@academia.rs ili zakažite besplatnu konsultaciju ovde.

 

Standardni kurs i smeštaj na kampusu

.

U cenu Standard paketa ulazi dvonedeljni grupni kurs nemačkog jezika (20 časova nedeljno, 4 časa svakog radnog dana), upis i registracija, ulazni test, nastavni materijali i sertifikat nakon završenog kursa, kao i smeštaj u apartmanu na samom kampusu u deljenoj sobi.

 

Standardni kurs i smeštaj u hotelu

U cenu Premium paketa ulazi dvonedeljni grupni kurs nemačkog jezika (20 časova nedeljno, 4 časa svakog radnog dana), upis i registracija, ulazni test, nastavni materijali i sertifikat nakon završenog kursa, kao i smeštaj u apartmanu u hotelu Oderberger na kampusu.

Polaznici koji se preko Academije  prijave za jezički program u Berlinu ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika.

Sva plaćanja vršite u valuti zemlje u kojoj je škola i na račun same škole, a konsultacije i kontinuiranu podršku dobijate u Beogradu.

Popunite formular i prijavite se za kurs nemačkog u Berlinu ili zakažite besplatnu konsultaciju:

Moji podaci

 

Želim da:

 

Potvrda i slanje

!--