Usavršite znanje jezika u najboljim koledžima i školama u inostranstvu.

Jezička putovanja i usavršavanje u najboljim koledžima i školama širom sveta. Naše iskustvo od 20+ godina tvoja je garancija da ćemo odabrati najbolji jezički program, koledž i smeštaj za tebe, i na pravi način doprineti ličnom i profesionalnom razvoju nakon povratka u zemlju.

Zašto baš akademija?

Akademija je registrovani agent škole GLS. To konkretno znači da smo lično obišli školu i do detalja upoznati s programima i uslugama. Školarine i cene ostalih usluga ne uvećavamo, transparentne su i ne postoje skriveni troškovi. Kada sarađuju s nama, naši klijenti direktno sarađuju sa odabranim školama i koledžima.

Kursevi jezika u inostranstvu za odrasle

Primenite, proverite i usavršite svoje znanje jezika sa izvornim govornicima. 

Koledži i škole nalaze se u najlepšim i najpopularnijim gradovima širom Evrope i sveta, pa je to prilika da kombinujete usavršavanje i svoj lični i profesionalni razvoj sa odmorom i razgledanjem atraktivnih destinacija: kupajte se i sunčajte na Malti, pogledajte neki od čuvenih mjuzikla u londonskom West Endu, šopingujte u Rimu ili Milanu, popijte pivo u Berlinu i Minhenu.

Jezička putovanja su i prilika da proširite krug internacionalnih prijatelja, jer ovaj vid obrazovnog turizma doživljava bum; sve više odraslih bira da svoj odmor iskoristi za jezičko putovanje. Šta vas sprečava da i vi budete deo te priče?

🙂 Nemački u Berlinu, GLS

Jezička putovanja i kampovi za osnovce i tinejdzere

Teško da postoji bolji način da se kvalitetno provedu dani raspusta.

Svaki od kampova za decu i omladinu predviđa jasnu strukturu dana i plan kada se pohađaju časovi (najčešće u prepodnevnim satima), kada se ustaje i ide na spavanje, sportove ili kreativne aktivnosti tokom poslepodneva i zabavu i opuštanje tokom večeri u kontrolisanim uslovima. A sve to se odvija u međunarodnom okruženju, zajedno sa vršnjacima iz celog sveta. 

🙂 Kampovi nemačkog jezika za mlade od 7 do 17 godina u Berlinu, GLS