6. October 2019.

Kursevi jezika u inostranstvu

Usavršite znanje jezika u najboljim koledžima i školama u inostranstvu.

Zivot na kampusu.

Jezička putovanja i usavršavanje u najboljim koledžima i školama širom sveta. Naše iskustvo od 20+ godina tvoja je garancija da ćemo odabrati najbolji jezički program, koledž i smeštaj za tebe, i na pravi način doprineti ličnom i profesionalnom razvoju nakon povratka u zemlju.

.

Zašto Academia?

 

Academia je registrovani agent škole GLS.

To konkretno znači da smo lično obišli školu i do detalja upoznati s programima i uslugama. Školarine i cene ostalih usluga ne uvećavamo, transparentne su i ne postoje skriveni troškovi. Kada sarađuju s nama, naši klijenti direktno sarađuju sa odabranim školama i koledžima.

Vlasnica i osnivač Academije Jasmina Sarić ima 20+ godina iskustva u organizovanju obrazovnih i jezičkih putovanja, kao i izvanrednu saradnju sa eminentnim koledžima u Velikoj Britaniji, Americi, Malti i Kipru, i jezičkim školama u Nemačkoj, Austriji, Italiji, Španiji i Rusiji.

Vođena željom da polaznicima pruži najkvalitetniju uslugu Jasmina je 2000. godine u Kon Tikiju, tada najvećoj turističkoj organizaciji na Balkanu, osnovala i sledećih 10 godina uspešno vodila Odeljenje obrazovnog turizma.

Jasmina se u 2010. godini pridružila timu Prodirekta kao direktor edukativnih programa. Njeno iskustvo je dragoceno za dalji razvoj edukativnih programa te kompanije: u periodu Jasmininog rada u Prodirektu osnovana je regionalna jezička mreža Verbalisti koja je za kratko vreme stekla ogromnu popularnost i sklopljeni su vredni ugovori sa vodećim svetskim koledžima.

Tokom 2005. i 2006. godine Jasmina je prošla obuku za školskog inspektora pri EAQUALS-u, panevropskom udruženju kvalitetnih jezičkih škola, koje je osnovano pod okriljem Saveta Evrope radi standardizacije i kontrole kvaliteta jezičkog obrazovanja. Ova edukacija sprovedena je u nekoliko modula, pri čemu je svaki modul implementiran u nekom od renomiranih jezičkih centara, poput Bell-a u Kembridžu, Doukas-a u Atini, Eurocentres u San Sebastijanu i Szkola Jezyka Angielskiego u Krakovu.

Academia je registrovani zastupnik obrazovnih institucija što znači da kada sarađuju s nama, naši klijenti direktno sarađuju sa odabranim školama i koledžima. Konkretno, cene objavljene na sajtovima edukatora su cene po kojima putujete – nema uvećanja niti dodatnih troškova, a dobijete stručne konsultacije, podršku i pomoć pri prijavljivanju.

.

Jezička putovanja i kampovi za osnovce i tinejdžere

Teško da postoji bolji način da se kvalitetno provedu dani raspusta.

Svaki od kampova za decu i omladinu predviđa jasnu strukturu dana i plan kada se pohađaju časovi (najčešće u prepodnevnim satima), kada se ustaje i ide na spavanje, sportove ili kreativne aktivnosti tokom poslepodneva i zabavu i opuštanje tokom večeri u kontrolisanim uslovima. A sve to se odvija u međunarodnom okruženju, zajedno sa vršnjacima iz celog sveta. 

🙂 Kampovi nemačkog jezika za mlade od 7 do 17 godina u Berlinu, GLS

🙂 Kampovi nemačkog jezika za mlade od 7 do 17 godina u Minhenu, GLS

Kursevi jezika u inostranstvu za odrasle

Primenite, proverite i usavršite svoje znanje jezika sa izvornim govornicima. 

Koledži i škole nalaze se u najlepšim i najpopularnijim gradovima širom Evrope i sveta, pa je to prilika da kombinujete usavršavanje i svoj lični i profesionalni razvoj sa odmorom i razgledanjem atraktivnih destinacija: kupajte se i sunčajte na Malti, pogledajte neki od čuvenih mjuzikla u londonskom West Endu, šopingujte u Rimu ili Milanu, popijte pivo u Berlinu i Minhenu.

Jezička putovanja su i prilika da proširite krug internacionalnih prijatelja, jer ovaj vid obrazovnog turizma doživljava bum; sve više odraslih bira da svoj odmor iskoristi za jezičko putovanje. Šta vas sprečava da i vi budete deo te priče?

🙂 Nemački u Berlinu, GLS

!--