6. October 2019.

Kursevi jezika u inostranstvu

Usavršite znanje jezika u najboljim koledžima i školama u inostranstvu.

Zivot na kampusu
Academia je registrovani zastupnik obrazovnih institucija što znači da kada sarađuju s nama, naši klijenti direktno sarađuju sa odabranim školama i koledžima. Konkretno, cene objavljene na sajtovima edukatora su cene po kojima putujete – nema uvećanja niti dodatnih troškova, a dobijete stručne konsultacije, podršku i pomoć pri prijavljivanju.

Jezička putovanja i kampovi za osnovce i tinejdžere

Teško da postoji bolji način da se kvalitetno provedu dani raspusta.

Svaki od kampova za decu i omladinu predviđa jasnu strukturu dana i plan kada se pohađaju časovi (najčešće u prepodnevnim satima), kada se ustaje i ide na spavanje, sportove ili kreativne aktivnosti tokom poslepodneva i zabavu i opuštanje tokom večeri u kontrolisanim uslovima. A sve to se odvija u međunarodnom okruženju, zajedno sa vršnjacima iz celog sveta. 

🙂 Kampovi nemačkog jezika za mlade od 7 do 17 godina u Berlinu, GLS

🙂 Kampovi nemačkog jezika za mlade od 7 do 17 godina u Minhenu, GLS

Kursevi jezika u inostranstvu za odrasle

Primenite, proverite i usavršite svoje znanje jezika sa izvornim govornicima. 

Koledži i škole nalaze se u najlepšim i najpopularnijim gradovima širom Evrope i sveta, pa je to prilika da kombinujete usavršavanje i svoj lični i profesionalni razvoj sa odmorom i razgledanjem atraktivnih destinacija: kupajte se i sunčajte na Malti, pogledajte neki od čuvenih mjuzikla u londonskom West Endu, šopingujte u Rimu ili Milanu, popijte pivo u Berlinu i Minhenu.

Jezička putovanja su i prilika da proširite krug internacionalnih prijatelja, jer ovaj vid obrazovnog turizma doživljava bum; sve više odraslih bira da svoj odmor iskoristi za jezičko putovanje. Šta vas sprečava da i vi budete deo te priče?

🙂 Nemački u Berlinu, GLS

!--