Zašto je Aptis sertifikat British Council-a koristan za pojedince i firme

Imate znanje engleskog jezika, ali nemate diplomu da to i dokažete? Nemate vremena ni novca da pohađate ceo kurs kako bi stekli sertifikat? Aptis test British Council-a je pravo i pristupačno rešenje vašeg problema.

[Best_Wordpress_Gallery id=”97″ gal_title=”Aptis”]

Ako ste učili engleski u školi ili van nje, vladate engleskim jezikom ali nemate zvaničan sertifikat niti vremena (ili novca) da pohađate kurseve, prijavite se za Aptis test British Council-a koji vrlo povoljno možete polagati u Academiji. Test se radi online u prostorijama škole, rezultati se dobijaju za 48 sati, a sertifikat koji izdaje British Council priznat je širom sveta.

Aptis je tip testa koji ne možete pasti ili proći; on daje ocenu za sve četiri jezičke veštine – Listening, Reading, Speaking and Writing – od 0 do maksimalnih 50.

Kako Aptis sertifikat pomaže firmama da smanje svoje troškove?

Kompanije i firme takođe imaju interes da testiraju znanje svojih zaposlenih. Zašto? Poslovni tim koji vlada engleskim jezikom:

  • s lakoćom dolazi do poslovnih informacija
  • učestvuje na međunarodnim projektima i tenderima
  • prodaje i plasira svoje proizvode na međunarodnom nivou

A sve ovo dovodi do podizanja vrednosti brenda i zadovoljstva kupaca pa samim tim i do velikog smanjenja troškova.

Academia je jedna od najstarijih i najvećih jezičkih škola u Srbiji. Postojimo već 20 godina, i između ostalog registrovani smo Aptis testing centar Britanskog Saveta. Vidimo se na polaganju Aptis testa!

Prijava za Aptis test u Academiji

Ukoliko želite da polažete Aptis test British Council-a u Academiji ili da saznate više o njemu, popunite prijavni formular a mi ćemo vas pozvati u najkraćem roku.

Vaši podaci

 

Potvrda i slanje

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *